Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (3.48 secunde)
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. ... Barbatul a zis ca si el, si Alexandru, au cazut intr-o ambuscada. In paralel, Politia italiana a arestat un al doilea suspect pentru uciderea lui Alexandru Ivan.
In sectorul 3, primul Robert Negoita a pregatit o petrecere in stil mare de Revelion 2014, in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR).
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013 o declaratie politica cu titlul:
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Liderii constanteni ai partidului au hotarat infiintarea unor organizatii la Cobadin, Cernavoda, Harsova, Negru Voda, Ovidiu si Ghindaresti. De asemenea, in cadrul conferintei a iesit la rampa vicepresedintele organizatiei in Constanta, Tudorel Chesoi, care a declarat:
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda.
Si alesul din Negru Voda, Ion Nicolin, se lauda cu multe realizari pe plan local, chiar daca este criza. "A fost intotdeauna criza si stam prost cu banii.
Primarul din Cogealac l-a servit pe Traian Basescu Dintre edilii responsabili sau care se recomanda astfel pentru ca au incercat de toate trebuie mentionat primarul din Negru Voda, Ion Nicolin, care a facut si pe electricianul, si pe lacatusul revizor vagoane, si multe altele, dar care nu trebuie mentionate, dupa cum declara, iar in cele din urma a ajuns si pe la Primarie, unde "conteaza sa stii sa te comporti cu lumea, sa te cobori sau sa urci la nivelul fiecaruiaā€¯, dupa cum este convins Ion Nicolin.
Numai zilele acestea, la Vama Negru Voda, lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit intr-un automarfar aflat in tranzit din Bulgaria catre R.
Dupa plecarea acestuia, in sala au mai ramas totusi trei primari PSD, reprezentand Cumpana, Negru Voda si Adamclisi, acestia motivand ca au venit "pentru probleme administrative".
In Constanta functioneaza la aceasta ora sapte Agentii de Plati si Interventii in Agricultura (deconcentrate care se ocupa doar de finantarea programului "Fermierul"), la Mangalia, Negru-Voda, Baneasa, Medgidia, Harsova, Cogealac si municipiul Constanta.
Acesta va urma sa primeasca in ingrijire aproximativ 100 de persoane cu handicap de la Centrul de Recuperare si Reabilitare de la Negru-Voda care se va inchide.
Persoanele cu dizabilitati din Negru Voda, Lazu, Mangalia, Cernavoda, Navodari si Constanta s-au putut, astfel, bucura de cozonaci, dulciuri, bauturi racoritoare, bomboane, alimente in general, dar si jucarii.
Deputatul Stelian Dutu sustine ca democratii stau foarte bine in majoritatea localitatilor din judetul Constanta, printre surprizele dezvaluite de cercetarea sociologica numarandu-se Harsova, Lumina, Negru-Voda si Adamclisi.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Intre filialele mentionate ca fruntase la capitolul voturi stranse in "palmaresul" PD - Constanta, Mangalia, Medgidia, Eforie, Techirghiol, Negru-Voda, Cernavoda, Ovidiu, Navodari, toate fiefuri PSD si PNL, a spus conducerea PD, cu exceptia Medgidiei si a Navodariului, unde primarii sunt democrati.
Printre acestea au fost enumerate Albesti, 23 August, Limanu, Costinesti (unde Traian Cristea are 70% din preferinta electoratului), Eforie, Valu lui Traian, Negru-Voda sau Independenta.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Pentru Consiliul Judetean Constanta, candidatul PSD este Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al CJC, pentru Primaria Municipiului Constanta - "io candidez", a spus Radu Mazare, pentru Mangalia - Claudiu Tusac, caruia i s-a luat astfel "o piatra" de pe inima, pentru Medgidia - Liviu Chirita, pentru Baneasa - Gelu Iordache, Cernavoda - Mariana Mircea, Eforie - Ovidiu Brailoiu, Harsova - Ionel Gae, Murfatlar - "vesnicul" (dupa cum l-a prezentat Radu Mazare) Nicolae Crivineanu, Navodari - Nicolae Matei, Negru Voda - Ion Nicolin, Ovidiu - Vasile Pavel, Techirghiol - Alberto Razvan Andrei.
Chirnogeni, Cerchezu, Negru Voda, Limanu, Comana, 23 August, Pecineaga, Albesti. Sediul Casei de Pensii este investitia administratiei locale din Mangalia si a fost pus la dispozitie gratuit.
google-analytics.com